Veebilehel on kasutatud küpsiseid. Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Edastame teavet selle kohta, kuidas meie saiti kasutate, ka oma sotsiaalmeedia, reklaami- ja analüüsipartneritele, kes võivad seda kombineerida muu teabega, mida olete neile esitanud või mida nad on kogunud teiepoolse teenuste kasutamise käigus.

Küpsised on väikesed tekstifailid, mida veebisaidid kasutavad kasutajakogemuse parendamiseks.

 

Seadus sätestab, et võime salvestada küpsiseid teie seadmesse, kui need on saidi tööks hädavajalikud. Kõigi teiste küpsiste salvestamiseks on vaja teie luba.

Käesolev sait kasutab mitmeid erinevat tüüpi küpsiseid. Neid küpsiseid on võimalik kategoriseerida kolmel erineval viisil: kestvuse, osapoolte või eesmärgi järgi.

Kestvus

Sessioonküpsiseid kasutatakse iga kord, kui veebilehte külastate. Need on ajutised ja aeguvad peale brauseri sulgemist või sessiooni lõppu.

 

Püsiküpsistel on aegumiskuupäev, kuid nende kestus võib erineda. Need küpsised ei kustu peale brauseri sulgemist ja need salvestatakse teie seadmesse.

 

Osapooled

Esimese osapoole küpsised lisab meie veebileht otse teie seadmesse.

 

Kolmanda osapoole küpsised ei lisa teie seadmesse mitte külastatav veeibleht, vaid kolmas osapool, näiteks reklaamija või analüüsisüsteem.

 

Eesmärk

Vajalikud küpsised on olulised veebisaidi sirvimiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks, näiteks veebilehe turvalistele aladele pääsemiseks. Küpsised võimaldavad veebipoel hoida tooteid ostukorvis veebis osteldes. Need küpsised on üldjuhul esimese osapoole sessiooniküpsised.

 

Funktsionaalsed küpsised võimaldavad veebisaidil meeles pidada minevikus tehtud valikuid, näiteks millist keelt eelistate või mis on teie kasutajanimi, et saaksite automaatselt sisse logida.

 

Analüütilised küpsised koguvad teavet selle kohta, kuidas te veebisaiti kasutate, näiteks milliseid lehti külastasite ja millistel linkidel klõpsasite. Seda teavet ei saa kasutada teie tuvastamiseks ja on muudetud anonüümseks. Nende ainus eesmärk on parandada veebisaidi funktsioone. See hõlmab kolmandate osapoolte analüüsiteenuste küpsiseid.

 

Turundusküpsised aitavad vaadelda veebitegevust, et aidata reklaamijatel pakkuda asjakohasemaid reklaame või piirata seda, mitu korda te reklaami näete. Need küpsised võivad seda teavet teiste organisatsioonide või reklaamijatega jagada. Need on püsivad küpsised ja peaaegu alati kolmanda osapoole päritolu.

 

Küpsiste sätteid on võimalik igal ajal muuta klõpsates lingile “Nõusolek” või "Üksikasjad", lülitades küpsiste valikuid sisse või välja ning klõpsates lingile “Luba valik”.

 

Funktsionaalsete, analüütiliste ja turunduslike küpsiste kasutamist saate kontrollida ka oma brauseri sätteid kohandades.

 

Lisateavet isikuandmete töötlemise põhimõtetest leiab meie privaatsusteadaandest.

Teie nõusolek kehtib järgmistele domeenidele: www.evs.ee

Teie praegune staatus: Keeldu. 

Küpsiste avaldus viimati uuendatud 26/03/2025 Cookiebot'i poolt:

Vajalikud (8)

Vajalikud küpsised aitavad parandada kodulehe kasutamismugavust, võimaldades põhifunktsioone nagu lehtedel navigeerimine ja juurdepääsu veebilehe kaitstud aladele, mis ilma küpsisteta ei töötaks. Need küpsised on üldjuhul esimese osapoole sessooniküpsised.

Nimi Teenuse pakkuja Otstarve Maksimaalne hoidmise aeg Tüüp
.Nop.Antiforgery www.evs.ee Tagab külastajate sirvimise turvalisuse, vältides saidiülese päringu võltsimist. See küpsis on oluline veebisaidi ja külastaja turvalisuse tagamiseks. Sessioon HTTP küpsis
.Nop.Authentication evs.ee Vajalik sisselogitud kasutaja tuvastamiseks. Sessioon HTTP küpsis
.Nop.Customer www.evs.ee See küpsis võimaldab kasutajal sulgeda brauseri ja naasta veebilehele ilma ostukorvis olevaid kaupu ja teenuseid kaotamata. Kasutatakse ostukorvi lisatud toodete meelespidamiseks. 1 aasta HTTP küpsis
_GRECAPTCHA Google Küpsist kasutatakse rämpspostituste välitmiseks. Sessioon HTTP küpsis
CookieConsent Cookiebot Salvestab kasutaja küpsiste nõusoleku oleku valitud domeeni jaoks 1 aasta HTTP küpsis
language evs.ee Kasutatakse veebilehe külastaja keele eelistuse säilitamiseks. 500 aastat HTTP küpsis
rc::a Google Seda küpsist kasutatakse inimeste ja robotite eristamiseks. Püsiv HTML kohalik salvestusruum
rc::c Google Seda küpsist kasutatakse inimeste ja robotite eristamiseks. Sessioon HTML kohalik salvestusruum

Analüütilised (1)

Analüütilised küpsised aitavad mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt. Küpsiste eesmärk on aidata parandada veebisaidi funktsioone.

Nimi Teenuse pakkuja Otstarve Maksimaalne hoidmise aeg Tüüp
.Nop.RecentlyViewedProducts www.evs.ee Sisaldab andmeid viimaste külastajate vaadatud toodete kohta. Sessioon HTTP küpsis
 
Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6887-4:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 4: Erinevate toodete ettevalmistamise erieeskirjad

Üldinfo

Kehtiv alates 18.04.2017
Alusdokumendid
ISO 6887-4:2017; EN ISO 6887-4:2017
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.04.2017
Põhitekst
06.11.2012
Põhitekst + parandus
02.11.2011
Muudatus
21.01.2004
Põhitekst
Selles dokumendis on määratletud proovide ja lahjenduste mikrobioloogilisteks uuringuteks ettevalmistamise erieeskirjad spetsiifilistele toiduainetele, mida ei ole käsitletud standardisarja ISO 6887 ülejäänud osades. See dokument käsitleb paljusid erinevaid tooteid, kuid ei hõlma uusi tooteid, mis on turule toodud pärast selle dokumendi avaldamist.
Standardis ISO 6887-1 on määratletud mikrobioloogilise uuringu algsuspensiooni ja lahjenduste ettevalmistamise üldeeskirjad.
See dokument ei sisalda proovide ettevalmistamist loendamise ja tuvastamise katsemeetoditeks, mille korral on ettevalmistamise üksikasjad kirjeldatud vastavates rahvusvahelistes standardites.
See dokument rakendub järgmistele toodetele:
—  happelised (madala pH-ga) tooted;
—  kõvad ja kuivad tooted;
—  dehüdreeritud, külmkuivatatud ja teised madala aw-ga tooted (sealhulgas inhibeerivate omadustega);
—  jahud, täisteraviljad, teravilja kõrvalsaadused;
—  loomasööt, pressitud jõusööt, lemmikloomade kuivtoit ja närimiskondid;
—  želatiin (pulber ja lehed);
—  margariinid, määrded ja mittepiimatooted, millele on lisatud vett;
—  munad ja munatooted;
—  pagaritooted, kondiitritooted ja koogid;
—  värsked puu- ja köögiviljad;
—  fermenteeritud tooted ja elusaid mikroorganisme sisaldavad muud tooted;
—  alkohoolsed ja mittealkohoolsed joogid;
—  alternatiivsed valgutooted.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2: Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks
Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-3:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 3: Kala ja kalatoodete ettevalmistamise erieeskirjad
Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-5:2020

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 01.09.2020