Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6887-4:2003/A1:2011

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products (ISO 6887-4:2003/Amd 1:2011)

Üldinfo

Kehtetu alates 18.04.2017
Alusdokumendid
ISO 6887-4:2003/Amd 1:2011; EN ISO 6887-4:2003/A1:2011
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.04.2017
Põhitekst
02.11.2011
Muudatus
21.01.2004
Põhitekst
This part of ISO 6887 specifies rules for the preparation of samples and decimal dilutions for the microbiological examination of food products other than those covered in other parts of ISO 6887

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
8,54 € koos KM-ga
Paber
8,54 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-5:2010

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks
Kehtetu alates 01.09.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 7393-2:2000

Water quality - Determination of free chlorine and total chlorine - Part 2: Colorimetric method using N,N-diethyl-1,4-phenyledediamine for routine control purposes
Kehtetu alates 15.02.2018
Põhitekst

EVS-EN ISO 7726:2003

Keskkonna soojuslikud omadused. Mõõtevahendid füüsikaliste suuruste mõõtmiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 01.04.2003
Põhitekst

EVS-EN 12464-2:2014

Valgus ja valgustus. Töökohavalgustus. Osa 2: Välistöökohad
Uusim versioon Kehtiv alates 01.07.2014