Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6887-4:2003

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products

Üldinfo

Kehtetu alates 18.04.2017
Alusdokumendid
ISO 6887-4:2003; EN ISO 6887-4:2003+AC:2004
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.04.2017
Põhitekst
02.11.2011
Muudatus
21.01.2004
Põhitekst
This part of ISO 6887 specifies rules for the preparation of samples and decimal dilutions for the microbiological examination of food products other than those covered in other parts of ISO 6887

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-5:2010

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks
Kehtetu alates 01.09.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO/IEC 17025:2006

Katse- ja kalibreerimislaborite kompetentsuse üldnõuded
Kehtetu alates 18.12.2017
Põhitekst

CEN ISO/TS 11133-1:2009

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines onpreparation and production of culture media - Part 1: Generalguidelines on quality assurance for the preparation of culturemedia in the laboratory
Kehtetu alates 01.07.2014
Põhitekst

CEN ISO/TS 11133-2:2003

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on preparation and production of culture media - Part 2: Practical guidelines on performance testing of culture media
Kehtetu alates 01.07.2014