Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6887-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2: Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad

Üldinfo

Kehtiv alates 18.04.2017
Alusdokumendid
ISO 6887-2:2017; EN ISO 6887-2:2017
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.04.2017
Põhitekst
15.12.2003
Põhitekst
Selles dokumendis on määratletud liha ja lihatoodete proovide ja nende suspensioonide mikrobioloogiliseks uuringuks ettevalmistamise eeskirjad juhul, kui proovid nõuavad standardis
ISO 6887-1 kirjeldatust erinevat ettevalmistamismeetodit. Standard ISO 6887-1 määratleb mikrobioloogilise uuringu algsuspensiooni ja lahjenduste valmistamise üldeeskirjad.
See dokument ei käsitle proovide ettevalmistamist loendamise ja tuvastamise katsemeetoditeks, mille korral on ettevalmistamise üksikasjad kirjeldatud asjakohastes rahvusvahelistes standardites.
See dokument on kohaldatav järgmistele värsketele, töötlemata ja töödeldud lihadele, linnu- ja ulukilihale ning nendest valmistatud toodetele:
—  jahutatud või külmutatud;
—  soolatud või fermenteeritud;
—  hakitud või peenpeenestatud;
—  lihavalmistised;
—  lihamass;
—  kuumtöödeldud lihad;
—  erineval kuivatusastmel kuivatatud ja suitsutatud liha;
—  kontsentreeritud lihaekstraktid;
—  väljalõike- ja tampooniproovid rümpadelt.
See dokument ei käsitle proovide võtmist rümpadelt (vt ISO 17604) ega esmatootmistasandi proovide ettevalmistamist (vt ISO 6887-6).

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-4:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 4: Erinevate toodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-3:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 3: Kala ja kalatoodete ettevalmistamise erieeskirjad
Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-5:2020

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 01.09.2020