Skip to main content
Tagasi

ISO 8070:2007

Milk and milk products -- Determination of calcium, sodium, potassium and magnesium contents -- Atomic absorption spectrometric method

Üldinfo

Kehtiv alates 06.08.2007
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
06.08.2007
Põhitekst
Põhitekst
ISO 8070/IDF 119:2007 specifies a flame atomic absorption spectrometric method for the determination of calcium, sodium, potassium and magnesium contents in milk and milk products.
The method is applicable for milk and whey, buttermilk, yogurt, cream, dried milk, butter, cheese, casein and caseinate.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
125,87 € koos KM-ga
Paber
125,87 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 1735:2004

Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
Kehtetu alates 02.05.2022
Põhitekst

EVS-EN ISO 5534:2004

Juust ja sulatatud juust. Kuivainesisalduse määramine. (Referentsmeetod)
Uusim versioon Kehtiv alates 12.10.2004
Põhitekst

EVS-EN ISO 5943 V1:2006

Cheese and processed cheese products - Determination of chloride content - Potentiometric titration method
Kehtetu alates 08.12.2006
Põhitekst

EVS-EN ISO 5943 V2:2006

Juustu- ja sulatatud juustutooted. Kloriidisisalduse määramine. Potentsiomeetriline tiitrimismeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 08.12.2006