Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 5943 V2:2006

Juustu- ja sulatatud juustutooted. Kloriidisisalduse määramine. Potentsiomeetriline tiitrimismeetod

Üldinfo

Kehtiv alates 08.12.2006
Alusdokumendid
ISO 5943:2006; EN ISO 5943:2006
Tegevusala (ICS grupid)
67.100.30 Juust
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
08.12.2006
Põhitekst
This International Standard specifies a potentiometric titration method for the determination of the chloride content of cheese and processed cheese products. The method is applicable to all cheeses and processed cheese products containing more than 0,2 % (mass fraction) of chloride ion.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 16943:2017

Foodstuffs - Determination of calcium, copper, iron, magnesium, manganese, phosphorus, potassium, sodium, sulfur and zinc by ICP-OES
Uusim versioon Kehtiv alates 02.06.2017
Põhitekst

ISO 8070:2007

Milk and milk products -- Determination of calcium, sodium, potassium and magnesium contents -- Atomic absorption spectrometric method
Uusim versioon Kehtiv alates 06.08.2007
Põhitekst

EVS-EN ISO 1735:2004

Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
Kehtetu alates 02.05.2022
Põhitekst

EVS-EN ISO 5534:2004

Juust ja sulatatud juust. Kuivainesisalduse määramine. (Referentsmeetod)
Uusim versioon Kehtiv alates 12.10.2004