Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 1735:2004

Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)

Üldinfo

Kehtetu alates 02.05.2022
Alusdokumendid
ISO 1735:2004; EN ISO 1735:2004
Tegevusala (ICS grupid)
67.100.30 Juust
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
02.05.2022
Põhitekst
08.11.2004
Põhitekst
This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products having lactose contents of below 5 % (mass fraction) of non-fat solids.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 5534:2004

Juust ja sulatatud juust. Kuivainesisalduse määramine. (Referentsmeetod)
Uusim versioon Kehtiv alates 12.10.2004
Põhitekst

EVS-EN ISO 5943 V1:2006

Cheese and processed cheese products - Determination of chloride content - Potentiometric titration method
Kehtetu alates 08.12.2006
Põhitekst

EVS-EN ISO 5943 V2:2006

Juustu- ja sulatatud juustutooted. Kloriidisisalduse määramine. Potentsiomeetriline tiitrimismeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 08.12.2006
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 7218:2008+A1:2013

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Üldnõuded ja juhised mikrobioloogilisteks uuringuteks
Kehtetu alates 01.08.2024