Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 5534:2004

Juust ja sulatatud juust. Kuivainesisalduse määramine. (Referentsmeetod)

Üldinfo

Kehtiv alates 12.10.2004
Alusdokumendid
ISO 5534:2004; EN ISO 5534:2004
Tegevusala (ICS grupid)
67.100.30 Juust
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
12.10.2004
Põhitekst
Standard määrab kindlaks referentsmeetodi juustu ja sulatatud juustu kuivainesisalduse määramiseks.
MÄRKUS Seda meetodit ei pruugi olla võimalik rakendada teatud tingimustel sulatatud juustust valmistatud toodetele, mis on määratletud FAO/WHO Code of Principles Standardis A-8.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 4833:2006

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod mikroorganismide arvu määramiseks. Kolooniate loendamise tehnika 30 °C juures
Kehtetu alates 09.12.2013
Põhitekst

EVS-ISO 2446:2011

Piim. Rasvasisalduse määramine
Kehtetu alates 01.09.2023
Põhitekst

EVS-ISO 6611:2011

Piim ja piimatooted. Pärmide ja/või hallituste kolooniaid moodustavate ühikute arvuline määramine. Kolooniate loendamise meetod temperatuuril 25 °C
Uusim versioon Kehtiv alates 06.09.2011
Põhitekst

EVS-EN ISO 1735:2004

Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
Kehtetu alates 02.05.2022