Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 5764:2009

Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method)

Üldinfo

Kehtiv alates 04.06.2009
Alusdokumendid
ISO 5764:2009; EN ISO 5764:2009
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.06.2009
Põhitekst
This International Standard specifies a reference method for the determination of the freezing point of raw bovine milk, heat-treated whole, reduced fat and skimmed bovine milk, as well as raw ovine and caprine milk, by using a thermistor cryoscope. The freezing point can be used to estimate the proportion of extraneous water in milk. Calculation of the amount of extraneous water is subject to daily and seasonal variations, and is not within the scope of this International Standard. Results obtained from samples with a titratable acidity exceeding 20 ml of 0,1 mol/l sodium hydroxide solution per 10 g of non-fat solids are not representative of the original milk.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 12823-2:2000

Foodstuffs - Determination of vitamin A by high performance liquid chromatography - Part 2: Measurement of beta-carotene
Uusim versioon Kehtiv alates 01.08.2000
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-1:2001

Toiduainete ja loomasöötade mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks
Kehtetu alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 707:2008

Piim ja piimatooted. Proovivõtujuhend
Uusim versioon Kehtiv alates 07.10.2008
Põhitekst

EVS-EN 14148:2003

Foodstuffs - Determination of vitamin K1 by HPLC
Uusim versioon Kehtiv alates 01.09.2003