Skip to main content
Tagasi

ISO 16654:2001/Amd 2:2023

Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 — Amendment 2: Inclusion of performance testing of all culture media and reagents

Üldinfo

Kehtiv alates 25.01.2023
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
25.01.2023
Muudatus
17.05.2001
Põhitekst
Amendment to ISO 16654:2001

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
23,59 € koos KM-ga
Paber
23,59 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS-EN ISO 16654:2003/A1:2017

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 - Amendment 1: Annex B: Result of interlaboratory studies (ISO 16654:2001/Amd 1:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.05.2017
Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 2
Kehtiv alates 16.07.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-5:2020

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 01.09.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 6888-1:2021

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod koagulaaspositiivsete stafülokokkide (Staphylococcus aureus ja teised liigid) loendamiseks. Osa 1: Baird-Parkeri agarsöötme kasutamise meetod
Kehtiv alates 16.09.2021