Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 16654:2003/A1:2017

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 - Amendment 1: Annex B: Result of interlaboratory studies (ISO 16654:2001/Amd 1:2017)

Üldinfo

Kehtiv alates 16.05.2017
Alusdokumendid
ISO 16654:2001/Amd 1:2017; EN ISO 16654:2001/A1:2017
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.05.2017
Muudatus
01.03.2003
Põhitekst
Amendment 1 for EN ISO 16654:2001

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 10272-2:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique (ISO 10272-2:2017)
Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 16654:2003

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157
Uusim versioon Kehtiv alates 01.03.2003
Põhitekst

EVS-EN ISO 10272-1:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method (ISO 10272-1:2017)
Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 16297:2014

Milk - Bacterial count - Protocol for the evaluation of alternative methods (ISO 16297:2013)
Kehtetu alates 03.02.2020