Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 16297:2014

Milk - Bacterial count - Protocol for the evaluation of alternative methods (ISO 16297:2013)

Üldinfo

Kehtetu alates 03.02.2020
Alusdokumendid
ISO 16297:2013; EN ISO 16297:2014
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.02.2020
Põhitekst
05.06.2014
Põhitekst
No scope available

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 10272-1:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method (ISO 10272-1:2017)
Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 10272-2:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique (ISO 10272-2:2017)
Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 22964:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Cronobacter spp. (ISO 22964:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.05.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 10273:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of pathogenic Yersinia enterocolitica (ISO 10273:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.05.2017