Skip to main content
Tagasi

EVS-ISO 19662:2023

Piim. Rasvasisalduse määramine Butüromeetriline meetod (Gerber)

Üldinfo

Kehtiv alates 01.09.2023
Alusdokumendid
ISO 19662:2018
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.09.2023
Põhitekst
06.09.2011
Põhitekst
Selles dokumendis kirjeldatakse butüromeetrilist meetodit (Gerberi meetodit) rasvasisalduse määramiseks piimas. See on rakendatav täispiimale ja osaliselt kooritud piimale.
See on samuti rakendatav ametlikult lubatud konservante (kaaliumdikromaati, bronopooli) sisaldavale piimale.
See ei ole kohaldatav formaliini sisaldavale piimale ega homogeniseerimistöötluse läbinud piimale.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 7218:2024

Microbiology of the food chain - General requirements and guidance for microbiological examinations (ISO 7218:2024)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.08.2024
Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 2
Kehtiv alates 16.07.2020
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 4833-1:2013+A1:2022

Toiduahela mikrobioloogia. Mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 1: Kolooniate loendamine sügavkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30 °C
Uusim versioon Kehtiv alates 15.03.2022
Põhitekst

EVS-EN ISO 5667-1:2023

Vee kvaliteet. Proovivõtt. Osa 1: Proovivõtuplaanide koostamisjuhendid ja proovivõtumeetodid
Uusim versioon Kehtiv alates 17.04.2023