Skip to main content
Tagasi

ISO 11870:2009

Milk and milk products -- Determination of fat content -- General guidance on the use of butyrometric methods

Üldinfo

Kehtiv alates 24.09.2009
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
24.09.2009
Põhitekst
Põhitekst
ISO 11870|IDF 152:2009 gives guidance on: a) existing standardized methods (both reference and butyrometric) for the determination of fat in various milk products; b) the principles underlying any acid-butyrometric analysis and the main operating requirements; c) a validation procedure for a butyrometric method in relation to the relevant reference method.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Paber
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

ISO 7002:1986

Agricultural food products -- Layout for a standard method of sampling from a lot
Uusim versioon Kehtiv alates 04.12.1986
Põhitekst

ISO 18787:2017

Foodstuffs -- Determination of water activity
Uusim versioon Kehtiv alates 28.11.2017
Põhitekst

ISO 5984:2022

Animal feeding stuffs — Determination of crude ash
Uusim versioon Kehtiv alates 27.04.2022
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 10272-1:2017+A1:2023

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method (ISO 10272-1:2017 + ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.03.2023