Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 10272-1:2017+A1:2023

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method (ISO 10272-1:2017 + ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)

Üldinfo

Kehtiv alates 01.03.2023
Alusdokumendid
ISO 10272-1:2017; EN ISO 10272-1:2017; ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023; EN ISO 10272-1:2017/A1:2023
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.03.2023
Põhitekst + muudatus
15.02.2023
Muudatus
17.07.2017
Põhitekst
This document specifies a horizontal method for the detection by enrichment or direct plating of Campylobacter spp. It is applicable to
—  products intended for human consumption,
—  products intended for animal feeding,
—  environmental samples in the area of food and feed production, handling, and
—  samples from the primary production stage such as animal faeces, dust, and swabs.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
31,72 € koos KM-ga
Paber
31,72 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 1442:2024

Liha ja lihatooted. Niiskusesisalduse määramine. Referentsmeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 15.05.2024
Põhitekst

EVS-EN ISO 712-1:2024

Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 1: Reference method (ISO 712-1:2024)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.10.2024
Põhitekst

EVS-EN ISO 3657:2023

Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2023)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.08.2023
Põhitekst

ISO 937:2023

Meat and meat products — Determination of nitrogen content — Reference method
Uusim versioon Kehtiv alates 28.08.2023