Skip to main content
Tagasi

EVS-ISO 1442:2024

Liha ja lihatooted. Niiskusesisalduse määramine. Referentsmeetod

Üldinfo

Kehtiv alates 15.05.2024
Alusdokumendid
ISO 1442:2023
Tegevusala (ICS grupid)
67.120.10 Liha ja lihatooted
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.05.2024
Põhitekst
15.11.1999
Põhitekst
See dokument kirjeldab kahte referentsmeetodit niiskusesisalduse määramiseks lihas ja lihatoodetes:
otsene kuivatamise meetod ja destilleerimise meetod.
Otsene kuivatamise meetod on rakendatav liha ja lihatoodete puhul, mis sisaldavad lisaks niiskusele
vähe lenduvaid aineid.
Destilleerimismeetod on rakendatav liha ja lihatoodete puhul, mis sisaldavad lisaks niiskusele ka palju
lenduvaid aineid.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 712-1:2024

Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 1: Reference method (ISO 712-1:2024)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.10.2024
Põhitekst

ISO 750:1998

Fruit and vegetable products -- Determination of titratable acidity
Uusim versioon Kehtiv alates 06.08.1998
Põhitekst

ISO 5984:2022

Animal feeding stuffs — Determination of crude ash
Uusim versioon Kehtiv alates 27.04.2022
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 10272-1:2017+A1:2023

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method (ISO 10272-1:2017 + ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.03.2023