Skip to main content
Tagasi

EVS-ISO 1443:2014

Liha ja lihatooted. Üldise rasvasisalduse määramine

Üldinfo

Kehtiv alates 06.10.2014
Alusdokumendid
ISO 1443:1973
Tegevusala (ICS grupid)
67.120.10 Liha ja lihatooted
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
06.10.2014
Põhitekst
See rahvusvaheline standard kirjeldab liha ja lihasaaduste üldise rasvasisalduse määramise referentsmeetodit.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
8,54 € koos KM-ga
Paber
8,54 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 17604:2015

Toiduahela mikrobioloogia. Proovivõtt rümpadelt mikrobioloogiliseks analüüsiks
Uusim versioon Kehtiv alates 06.10.2015
Põhitekst

EVS-EN ISO 18743:2015

Toiduahela mikrobioloogia. Keeritsussivastsete (Trichinella) määramine lihas tehisseedemeetodil
Uusim versioon Kehtiv alates 04.11.2015
Põhitekst + parandus

EVS-ISO 16649-2:2011

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod beeta-glükuronidaaspositiivse Escherichia coli arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod temperatuuril 44 °C, kasutades 5-bromo-4-kloro-3-indolüül-beeta-D-glükuroniidi
Uusim versioon Kehtiv alates 05.12.2011