Skip to main content
Tagasi

ISO 2917:1999

Meat and meat products -- Measurement of pH -- Reference method

Üldinfo

Kehtiv alates 16.12.1999
Tegevusala (ICS grupid)
67.120.10 Liha ja lihatooted
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.12.1999
Põhitekst
Põhitekst

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
55,07 € koos KM-ga
Paber
55,07 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 1132:2000

Puu- ja köögiviljamahlad. pH-väärtuse määramine
Uusim versioon Kehtetu alates 01.02.2024
Põhitekst

EVS-EN 12014-4:2005

Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 4: Ion-exchange chromatographic (IC) method for the determination of nitrate and nitrite content of meat products
Uusim versioon Kehtiv alates 06.07.2005
Põhitekst

EVS-EN ISO 6878:2004

Vee kvaliteet. Fosfaadi määramine. Ammoonium molübdaadi spektrofotomeetriline meetod
Uusim versioon Kehtiv alates 12.10.2004
Põhitekst

EVS-EN ISO 7932:2005

Mikrobioloogia. Üldjuhend Bacillus cereus arvu määramiseks. Kolooniate loendamise tehnika 30 °C juures
Uusim versioon Kehtiv alates 09.02.2005