Skip to main content
Tagasi

ISO 937:2023

Meat and meat products — Determination of nitrogen content — Reference method

Üldinfo

Kehtiv alates 28.08.2023
Tegevusala (ICS grupid)
67.120.10 Liha ja lihatooted
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
28.08.2023
Põhitekst
01.12.1978
Põhitekst
This document specifies a reference method for the determination of the nitrogen content of meat and meat products by the Kjeldahl principle.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Paber
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 1442:2024

Liha ja lihatooted. Niiskusesisalduse määramine. Referentsmeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 15.05.2024
Põhitekst

EVS-EN ISO 712-1:2024

Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 1: Reference method (ISO 712-1:2024)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.10.2024
Põhitekst

ISO 750:1998

Fruit and vegetable products -- Determination of titratable acidity
Uusim versioon Kehtiv alates 06.08.1998
Põhitekst

ISO 5984:2022

Animal feeding stuffs — Determination of crude ash
Uusim versioon Kehtiv alates 27.04.2022