Veebilehel on kasutatud küpsiseid. Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Edastame teavet selle kohta, kuidas meie saiti kasutate, ka oma sotsiaalmeedia, reklaami- ja analüüsipartneritele, kes võivad seda kombineerida muu teabega, mida olete neile esitanud või mida nad on kogunud teiepoolse teenuste kasutamise käigus.

Küpsised on väikesed tekstifailid, mida veebisaidid kasutavad kasutajakogemuse parendamiseks.

 

Seadus sätestab, et võime salvestada küpsiseid teie seadmesse, kui need on saidi tööks hädavajalikud. Kõigi teiste küpsiste salvestamiseks on vaja teie luba.

Käesolev sait kasutab mitmeid erinevat tüüpi küpsiseid. Neid küpsiseid on võimalik kategoriseerida kolmel erineval viisil: kestvuse, osapoolte või eesmärgi järgi.

Kestvus

Sessioonküpsiseid kasutatakse iga kord, kui veebilehte külastate. Need on ajutised ja aeguvad peale brauseri sulgemist või sessiooni lõppu.

 

Püsiküpsistel on aegumiskuupäev, kuid nende kestus võib erineda. Need küpsised ei kustu peale brauseri sulgemist ja need salvestatakse teie seadmesse.

 

Osapooled

Esimese osapoole küpsised lisab meie veebileht otse teie seadmesse.

 

Kolmanda osapoole küpsised ei lisa teie seadmesse mitte külastatav veeibleht, vaid kolmas osapool, näiteks reklaamija või analüüsisüsteem.

 

Eesmärk

Vajalikud küpsised on olulised veebisaidi sirvimiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks, näiteks veebilehe turvalistele aladele pääsemiseks. Küpsised võimaldavad veebipoel hoida tooteid ostukorvis veebis osteldes. Need küpsised on üldjuhul esimese osapoole sessiooniküpsised.

 

Funktsionaalsed küpsised võimaldavad veebisaidil meeles pidada minevikus tehtud valikuid, näiteks millist keelt eelistate või mis on teie kasutajanimi, et saaksite automaatselt sisse logida.

 

Analüütilised küpsised koguvad teavet selle kohta, kuidas te veebisaiti kasutate, näiteks milliseid lehti külastasite ja millistel linkidel klõpsasite. Seda teavet ei saa kasutada teie tuvastamiseks ja on muudetud anonüümseks. Nende ainus eesmärk on parandada veebisaidi funktsioone. See hõlmab kolmandate osapoolte analüüsiteenuste küpsiseid.

 

Turundusküpsised aitavad vaadelda veebitegevust, et aidata reklaamijatel pakkuda asjakohasemaid reklaame või piirata seda, mitu korda te reklaami näete. Need küpsised võivad seda teavet teiste organisatsioonide või reklaamijatega jagada. Need on püsivad küpsised ja peaaegu alati kolmanda osapoole päritolu.

 

Küpsiste sätteid on võimalik igal ajal muuta klõpsates lingile “Nõusolek” või "Üksikasjad", lülitades küpsiste valikuid sisse või välja ning klõpsates lingile “Luba valik”.

 

Funktsionaalsete, analüütiliste ja turunduslike küpsiste kasutamist saate kontrollida ka oma brauseri sätteid kohandades.

 

Lisateavet isikuandmete töötlemise põhimõtetest leiab meie privaatsusteadaandest.

Teie nõusolek kehtib järgmistele domeenidele: www.evs.ee

Teie praegune staatus: Keeldu. 

Küpsiste avaldus viimati uuendatud 26/03/2025 Cookiebot'i poolt:

Vajalikud (8)

Vajalikud küpsised aitavad parandada kodulehe kasutamismugavust, võimaldades põhifunktsioone nagu lehtedel navigeerimine ja juurdepääsu veebilehe kaitstud aladele, mis ilma küpsisteta ei töötaks. Need küpsised on üldjuhul esimese osapoole sessooniküpsised.

Nimi Teenuse pakkuja Otstarve Maksimaalne hoidmise aeg Tüüp
.Nop.Antiforgery www.evs.ee Tagab külastajate sirvimise turvalisuse, vältides saidiülese päringu võltsimist. See küpsis on oluline veebisaidi ja külastaja turvalisuse tagamiseks. Sessioon HTTP küpsis
.Nop.Authentication evs.ee Vajalik sisselogitud kasutaja tuvastamiseks. Sessioon HTTP küpsis
.Nop.Customer www.evs.ee See küpsis võimaldab kasutajal sulgeda brauseri ja naasta veebilehele ilma ostukorvis olevaid kaupu ja teenuseid kaotamata. Kasutatakse ostukorvi lisatud toodete meelespidamiseks. 1 aasta HTTP küpsis
_GRECAPTCHA Google Küpsist kasutatakse rämpspostituste välitmiseks. Sessioon HTTP küpsis
CookieConsent Cookiebot Salvestab kasutaja küpsiste nõusoleku oleku valitud domeeni jaoks 1 aasta HTTP küpsis
language evs.ee Kasutatakse veebilehe külastaja keele eelistuse säilitamiseks. 500 aastat HTTP küpsis
rc::a Google Seda küpsist kasutatakse inimeste ja robotite eristamiseks. Püsiv HTML kohalik salvestusruum
rc::c Google Seda küpsist kasutatakse inimeste ja robotite eristamiseks. Sessioon HTML kohalik salvestusruum

Analüütilised (1)

Analüütilised küpsised aitavad mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt. Küpsiste eesmärk on aidata parandada veebisaidi funktsioone.

Nimi Teenuse pakkuja Otstarve Maksimaalne hoidmise aeg Tüüp
.Nop.RecentlyViewedProducts www.evs.ee Sisaldab andmeid viimaste külastajate vaadatud toodete kohta. Sessioon HTTP küpsis
 
Skip to main content
Tagasi

EVS-ISO 4832:2010

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod coli-laadsete arvuliseks määramiseks. Kolooniate loendamise meetod (ISO 4832:2006)

Üldinfo

Kehtiv alates 04.10.2010
Alusdokumendid
ISO 4832:2006
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.10.2010
Põhitekst
Standard annab coli-laadsete mikroorganismide arvulise määramise põhijuhised. See on rakendatav: - toiduks kasutatavatele toodetele ja loomasöötadele ning - keskkonnaproovidele toidu tootmise ja toidu käitlemise piikonnas kolooniate loendamise tehnikaga pärast tardsöötmel kasvatamist 30 0C või 37 0C juures. MÄRKUS  Temperatuuri lepivad kokku asjahuvilised osapooled. Piima ja piimatoodete korral on inkubeerimistemperatuuriks 30 0C. Käesolevat meetodit soovitatakse kasutada siis, kui eeldatav kolooniate arv milliliitris või grammis katseproovis on üle 100.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 21527-1:2009

Toidu ja loomasööda mikrobioloogia. Pärmide ja hallituste loendamise horisontaalmeetod. Osa 1: Kolooniate loendamise tehnika toodetes, mille veeaktiivsus on suurem 0,95 (ISO 21527-1:2008)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.05.2009
Põhitekst + parandus

EVS-ISO 16649-2:2011

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod beeta-glükuronidaaspositiivse Escherichia coli arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod temperatuuril 44 °C, kasutades 5-bromo-4-kloro-3-indolüül-beeta-D-glükuroniidi
Uusim versioon Kehtiv alates 05.12.2011
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 4833-2:2013+A1:2022

Toiduahela mikrobioloogia. Mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 2: Kolooniate loendamine pindkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30 °C
Uusim versioon Kehtiv alates 15.03.2022
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 9308-1:2014+A1:2017

Vee kvaliteet. Escherichia coli ja coli-laadsete bakterite loendamine. Osa 1: Membraanfiltreerimise meetod madala bakteriaalse fooniga veele
Uusim versioon Kehtiv alates 03.02.2017