Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6887-3:2017/A1:2020

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 3: Kala ja kalatoodete ettevalmistamise erieeskirjad. Muudatus 1: Toorete meretigude proovide ettevalmistamine

Üldinfo

Kehtiv alates 15.10.2020
Alusdokumendid
ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6887-3:2017/A1:2020
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.10.2020
Muudatus
15.10.2020
Põhitekst + muudatus
18.04.2017
Põhitekst
Standardi EVS-EN ISO 6887-3:2017 muudatus.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
8,54 € koos KM-ga
Paber
8,54 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS-EN ISO 15216-1:2017/A1:2021

Microbiology of the food chain - Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus using real-time RT-PCR - Part 1: Method for quantification - Amendment 1 (ISO 15216-1:2017/Amd 1:2021)
Uusim versioon Kehtiv alates 03.05.2021
Põhitekst

EVS-EN ISO 6888-2:2021

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod koagulaaspositiivsete stafülokokkide (Staphylococcus aureus ja teised liigid) loendamiseks. Osa 2: Küülikuplasma-fibrinogeenagarsöötme kasutamise meetod
Kehtiv alates 16.09.2021
Põhitekst

EVS-EN ISO 20836:2021

Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of microorganisms - Thermal performance testing of thermal cyclers (ISO 20836:2021)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.12.2021