Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 20836:2021

Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of microorganisms - Thermal performance testing of thermal cyclers (ISO 20836:2021)

Üldinfo

Kehtiv alates 15.12.2021
Alusdokumendid
ISO 20836:2021; EN ISO 20836:2021
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.12.2021
Põhitekst
07.09.2005
Põhitekst
This document specifies requirements for the installation, maintenance, temperature calibration and temperature performance testing of standard thermal cyclers and real-time thermal cyclers. It is applicable to the detection of microorganisms as well as any other applications in the food chain using polymerase chain reaction (PCR)-based methods.
This document has been established for food testing, but is also applicable to other domains using thermal cyclers (e.g. environmental, human health, animal health, forensic testing).

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
24,40 € koos KM-ga
Paber
24,40 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 22174:2024

Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection and quantification of microorganisms - General requirements and definitions (ISO 22174:2024)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.09.2024
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 4833-1:2013+A1:2022

Toiduahela mikrobioloogia. Mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 1: Kolooniate loendamine sügavkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30 °C
Uusim versioon Kehtiv alates 15.03.2022
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 4833-2:2013+A1:2022

Toiduahela mikrobioloogia. Mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 2: Kolooniate loendamine pindkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30 °C
Uusim versioon Kehtiv alates 15.03.2022
Põhitekst

EVS-EN ISO 20837:2006

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Requirements for sample preparation for qualitative detection
Uusim versioon Kehtiv alates 06.06.2006