Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 22118:2011

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection and quantification of foodborne pathogens - Performance characteristics (ISO 22118:2011)

Üldinfo

Kehtiv alates 03.08.2011
Alusdokumendid
ISO 22118:2011; EN ISO 22118:2011
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.08.2011
Põhitekst
This International Standard specifies minimum requirements of performance characteristics for the detection of nucleic acid sequences (DNA or RNA) by molecular methods. This International Standard applies to the detection of food-borne pathogens in foodstuffs and isolates obtained from them using molecular detection methods based on the polymerase chain reaction (PCR). This International Standard is also applicable, for example, to the detection of food-borne pathogens in environmental samples and in animal feeding stuffs.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 22119:2011

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Real-time polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - General requirements and definitions (ISO 22119:2011)
Kehtiv alates 03.08.2011
Põhitekst

EVS-EN ISO 20836:2021

Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of microorganisms - Thermal performance testing of thermal cyclers (ISO 20836:2021)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.12.2021
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 4833-1:2013+A1:2022

Toiduahela mikrobioloogia. Mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 1: Kolooniate loendamine sügavkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30 °C
Uusim versioon Kehtiv alates 15.03.2022
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 4833-2:2013+A1:2022

Toiduahela mikrobioloogia. Mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 2: Kolooniate loendamine pindkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30 °C
Uusim versioon Kehtiv alates 15.03.2022