Skip to main content
Tagasi

ISO 22000:2018 - Food safety management systems – A practical guide

ISO 22000:2018 - Food safety management systems – A practical guide

Üldinfo

Kehtiv alates 09.03.2021
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
Published jointly by ISO and UNIDO, the handbook provides a practical approach and a wide range of information to develop, document, implement and maintain a food safety management system (in accordance to ISO 22000:2018). This handbook is intended to provide guidance to any organization that is directly or indirectly part of the food chain.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 22000:2018

Toiduohutuse juhtimissüsteemid. Nõuded kõikidele organisatsioonidele toidu käitlemisahelas
Uusim versioon Kehtiv alates 16.08.2018
Põhitekst

ISO/TS 22002-1:2009 et

Toiduohutuse eeltingimusprogrammid. Osa 1: Toidu tootmine
Uusim versioon Kehtiv alates 09.12.2014
Põhitekst

ISO/TS 22002-1:2009

Prerequisite programmes on food safety -- Part 1: Food manufacturing
Uusim versioon Kehtiv alates 14.12.2009
Põhitekst

ISO/TS 22002-5:2019 et

Toiduohutuse eeltingimusprogrammid. Osa 5: Transport ja ladustamine
Uusim versioon Kehtiv alates 17.01.2022