Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 21872-1:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017)

Üldinfo

Kehtiv alates 02.08.2017
Alusdokumendid
ISO 21872-1:2017; EN ISO 21872-1:2017
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.04.2023
Põhitekst + muudatus
15.03.2023
Muudatus
02.08.2017
Põhitekst
This standard describes the detection of pathogenic Vibrio parahaemolyticus and Vibrio cholerae (Reference document is ISO/TS 21872 -1)

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
26,84 € koos KM-ga
Paber
26,84 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 10272-1:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method (ISO 10272-1:2017)
Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 10273:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of pathogenic Yersinia enterocolitica (ISO 10273:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.05.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 10272-2:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique (ISO 10272-2:2017)
Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 21528-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod Enterobacteriaceae tuvastamiseks ja arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod
Uusim versioon Kehtiv alates 17.07.2017