Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 21528-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod Enterobacteriaceae tuvastamiseks ja arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod

Üldinfo

Kehtiv alates 17.07.2017
Alusdokumendid
ISO 21528-2:2017; EN ISO 21528-2:2017
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
17.07.2017
Põhitekst
05.12.2011
Põhitekst
Selles dokumendis määratletakse meetod Enterobacteriaceae arvuliseks määramiseks. See on rakendatav
—  inimtoiduks ja loomasöödaks ette nähtud toodetele ja
—  esmatootmise tasandi, toidutootmise ja toidukäitlemise valdkonna keskkonnaproovidele.
Seda meetodit tuleb kasutada juhul, kui eeldatav kolooniat moodustavate ühikute arv milliliitri või grammi katseproovi kohta on suurem kui 100.
Kui eeldatav arv milliliitri või grammi katseproovi kohta on vähem kui 100, kasutatakse tavaliselt kõige tõenäosema arvu (most probable number, MPN) meetodit, nagu on kirjeldatud standardis ISO 21528 1.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst + parandus

EVS-EN ISO 11290-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod Listeria monocytogenes'e ja Listeria spp. tuvastamiseks ja loendamiseks. Osa 1: Tuvastamismeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 05.07.2017
Põhitekst + parandus

EVS-EN ISO 11290-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod Listeria monocytogenes'e ja Listeria spp. tuvastamiseks ja loendamiseks. Osa 2: Loendamismeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6579-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod Salmonella tuvastamiseks, loendamiseks ja serotüpeerimiseks. Osa 1: Horisontaalmeetod Salmonella spp tuvastamiseks
Kehtiv alates 04.04.2017
Põhitekst + parandus

EVS-ISO 16649-2:2011

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod beeta-glükuronidaaspositiivse Escherichia coli arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod temperatuuril 44 °C, kasutades 5-bromo-4-kloro-3-indolüül-beeta-D-glükuroniidi
Uusim versioon Kehtiv alates 05.12.2011