Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 21415-4:2007

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method

Üldinfo

Kehtiv alates 04.07.2007
Alusdokumendid
ISO 21415-4:2006; EN ISO 21415-4:2007
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.07.2007
Põhitekst
This part of ISO 21415 specifies a rapid method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21415-2. The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS 725:1996

Teravili ja teraviljasaadused. Happesuse määramine
Uusim versioon Kehtetu alates 03.02.2020
Põhitekst

EVS-ISO 1442:1999

Liha ja lihatooted. Niiskusesisalduse määramine (põhimeetod)
Kehtetu alates 15.05.2024
Põhitekst

EVS-ISO 21528-2:2011

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetodid Enterobacteriaceae avastamiseks ja arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod
Kehtetu alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-ISO 2446:2011

Piim. Rasvasisalduse määramine
Kehtetu alates 01.09.2023