Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 712:2010

Teravili ja teraviljatooted. Niiskusesisalduse määramine. Referentsmeetod

Üldinfo

Kehtetu alates 15.10.2024
Alusdokumendid
ISO 712:2009; EN ISO 712:2009
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.10.2024
Põhitekst
04.03.2010
Põhitekst
Põhitekst
EVS 656:2003
See rahvusvaheline standard kirjeldab tavapärast referentsmeetodit, mida kasutatakse teravilja ja teravilja-toodete niiskusesisalduse määramiseks.
See rahvusvaheline standard on rakendatav järgmiste teraviljade osas: nisu, riis (koorimata, kooritud ja lihvitud), oder, hirss (Panicum miliaceum), rukis, kaer, tritikale, sorgo viljana, jahvatatud teraviljad, manna või jahu.
See meetod ei ole rakendatav maisi ja kaunviljade puhul.
MÄRKUS  Maisi ja kaunviljade niiskusesisalduse määramist käsitlevad vastavalt standardid ISO 6540[5] ja ISO 24557[7].

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 7971-3:2010

Teraviljad. Mahumassi ehk hektoliitri massi määramine. Osa 3: Rutiinne meetod
Kehtetu alates 15.03.2019
Põhitekst

EVS-EN ISO 3093:2010

Nisu, rukis ja nende jahud, durumnisu ja durumnisust manna. Langemisarvu määramine Hagberg-Perteni järgi
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2010
Põhitekst

EVS-EN ISO 3696:2000

Laboratoorsel analüüsimisel kasutatav vesi. Iseloomustus ja katsemeetodid
Uusim versioon Kehtiv alates 01.01.2000
Põhitekst

EVS 677:2014

Teravili, kaunvili ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine
Kehtiv alates 12.01.2015