Skip to main content
Tagasi

EVS 677:2014

Teravili, kaunvili ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine

Üldinfo

Kehtiv alates 12.01.2015
Direktiivid või määrused
puuduvad
Muudatused, võrreldes eelmise versiooniga
Selles standardis on tehtud järgmised muudatused: — kirjanduse loetelu on täiendatud uue standardiga; — normiviidete loetelus on kehtetud standardid asendatud uusima väljaandega; — tekstis on sõna „kaalutis“ asendatud sõnaga „katsekogus“ ja lisatud uus peatükk „Katseprotokoll“; — maitse ja lõhna määramismeetodid on esitletud eraldi iga tootegrupi kohta.

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.10.2017
Muudatus
03.10.2017
Põhitekst + muudatus
12.01.2015
Põhitekst
15.11.1999
Põhitekst + muudatus
Selles Eesti standardis kirjeldatakse vilja ja teraviljasaaduste lõhna ja värvuse, samuti teraviljasaaduste maitse (jahus, mannas ja toidukliides ka krigina) ja tatratangu ning kaerahelveste pehmekskeedetavuse määramise meetodeid.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS 679:2014

Teravili ja kaunvili. Kahjuritega nakatatuse määramine
Kehtiv alates 12.01.2015
Põhitekst + muudatus

EVS-EN 15587:2008+A1:2013

Teravili ja teraviljatooted. Lisandite määramine nisus (Triticum aestivum L.), kõvas nisus (Triticum durum Desf.), rukkis (Secale cereale L.) ja söödaodras (Hordeum vulgare L.)
Kehtetu alates 16.01.2019
Põhitekst

EVS 757:1998

Oder. Üldnõuded
Uusim versioon Kehtetu alates 03.02.2020
Põhitekst

EVS-EN 15948:2015

Cereals - Determination of moisture and protein - Method using Near-Infrared-Spectroscopy in whole kernels
Kehtetu alates 16.11.2020