Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 15948:2015

Cereals - Determination of moisture and protein - Method using Near-Infrared-Spectroscopy in whole kernels

Üldinfo

Kehtetu alates 16.11.2020
Alusdokumendid
EN 15948:2015
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.11.2020
Põhitekst
08.06.2015
Põhitekst
04.04.2012
Põhitekst
EVS-EN 15948:2012
This European Standard defines a routine method for the determination of moisture and protein in whole kernels of barley and wheat using a near-infrared spectrophotometer in the constituent ranges:
a) for wheat:
1)  moisture content minimum range from 8 % to 22 %;
2)  protein content minimum range from 7 % to 20 %.
b) for barley:
1)  moisture content minimum range from 8 % to 22 %;
2)  protein content minimum range from 7 % to 16 %.
This European Standard describes the modalities to be implemented by the supplier (5.3 and 5.4) and the user of the method.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
26,84 € koos KM-ga
Paber
26,84 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst + muudatus

EVS-EN 15587:2008+A1:2013

Teravili ja teraviljatooted. Lisandite määramine nisus (Triticum aestivum L.), kõvas nisus (Triticum durum Desf.), rukkis (Secale cereale L.) ja söödaodras (Hordeum vulgare L.)
Kehtetu alates 16.01.2019
Põhitekst

EVS 677:2014

Teravili, kaunvili ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine
Kehtiv alates 12.01.2015
Põhitekst

EVS 679:2014

Teravili ja kaunvili. Kahjuritega nakatatuse määramine
Kehtiv alates 12.01.2015
Põhitekst

EVS-EN ISO 712:2010

Teravili ja teraviljatooted. Niiskusesisalduse määramine. Referentsmeetod
Kehtetu alates 15.10.2024