Skip to main content
Tagasi

EVS 677:2014+A1:2017

Teraviljad ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine

Üldinfo

Kehtiv alates 03.10.2017
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.10.2017
Põhitekst + muudatus
03.10.2017
Muudatus
12.01.2015
Põhitekst
Selles Eesti standardis kirjeldatakse teravilja ja teraviljasaaduste lõhna ja värvuse määramise; jahu, manna ja toidukliide maitse (sh toidukliides krigina) määramise ning tatratangu ja kaerahelveste keedukvaliteedi määramise meetodeid.
MÄRKUS  Kaunviljade organoleptiliste omaduste määramist käsitleb standard EVS-ISO 605 [5].

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst + muudatus

EVS 679:2014+A1:2017

Teraviljad. Kahjuritega nakatatuse määramine
Uusim versioon Kehtiv alates 03.10.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 10565:2000

Õliseemned. Samaaegne õli- ja veesisalduse määramine. Impulsstuumamagnetresonantsspektromeetriat kasutav meetod
Uusim versioon Kehtiv alates 01.04.2000
Põhitekst

EVS-EN ISO 712-1:2024

Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 1: Reference method (ISO 712-1:2024)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.10.2024
Põhitekst

EVS 756:1998

Kaer. Üldnõuded
Uusim versioon Kehtetu alates 03.02.2020