Skip to main content
Tagasi

EVS 725:1996

Teravili ja teraviljasaadused. Happesuse määramine

Üldinfo

Kehtetu alates 03.02.2020
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.11.1999
Põhitekst
Standard käsitleb teravilja ja teraviljasaaduste happesuse määramise meetodit.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
8,54 € koos KM-ga
Paber
8,54 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 1442:1999

Liha ja lihatooted. Niiskusesisalduse määramine (põhimeetod)
Kehtetu alates 15.05.2024
Põhitekst

EVS-ISO 21528-2:2011

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetodid Enterobacteriaceae avastamiseks ja arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod
Kehtetu alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-ISO 2446:2011

Piim. Rasvasisalduse määramine
Kehtetu alates 01.09.2023
Põhitekst

EVS-ISO 2917:1998

Liha ja lihatooted. pH mõõtmine (põhimeetod)
Uusim versioon Kehtetu alates 08.03.2006