Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 21415-2:2015

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means (ISO 21415-2:2015)

Üldinfo

Kehtiv alates 03.12.2015
Alusdokumendid
ISO 21415-2:2015; EN ISO 21415-2:2015
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.12.2015
Põhitekst
07.03.2008
Põhitekst
This part of ISO 21415 specifies a method for determining the content of wet gluten and the gluten index for wheat flours (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flours. It also applies to common and durum wheat after grinding, if their particular size distribution meets the specification given in Table B.1.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 3093:2010

Nisu, rukis ja nende jahud, durumnisu ja durumnisust manna. Langemisarvu määramine Hagberg-Perteni järgi
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2010
Põhitekst

EVS-ISO 24557:2013

Kaunviljad. Niiskusesisalduse määramine. Õhkkuivatuse meetod
Uusim versioon Kehtiv alates 04.06.2013
Põhitekst + muudatus

EVS-EN 15587:2008+A1:2013

Teravili ja teraviljatooted. Lisandite määramine nisus (Triticum aestivum L.), kõvas nisus (Triticum durum Desf.), rukkis (Secale cereale L.) ja söödaodras (Hordeum vulgare L.)
Kehtetu alates 16.01.2019
Põhitekst

EVS-EN ISO 24333:2010

Teraviljad ja teraviljatooted. Proovide võtmine
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2010