Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 21415-2:2008

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten by mechanical means

Üldinfo

Kehtetu alates 03.12.2015
Alusdokumendid
ISO 21415-2:2006; EN ISO 21415-2:2008
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.12.2015
Põhitekst
07.03.2008
Põhitekst
This part of ISO 21415 specifies a method for the determination of the wet gluten content of wheat flour (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flour. It is also applicable to semolina and wheat after grinding, if their particle size distribution meets the specification given in Table B 1.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 24333:2010

Teraviljad ja teraviljatooted. Proovide võtmine
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2010
Põhitekst

EVS-EN ISO 3093:2010

Nisu, rukis ja nende jahud, durumnisu ja durumnisust manna. Langemisarvu määramine Hagberg-Perteni järgi
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2010
Põhitekst

EVS 762:1999

Kaunviljad. Üldnõuded
Uusim versioon Kehtetu alates 03.02.2020
Põhitekst + muudatus

EVS 677:1995+A1:1999

Teravili, kaunvili ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine
Kehtetu alates 12.01.2015