Skip to main content
Tagasi

EVS-ISO 24557:2013

Kaunviljad. Niiskusesisalduse määramine. Õhkkuivatuse meetod

Üldinfo

Kehtiv alates 04.06.2013
Alusdokumendid
ISO 24557:2009
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.06.2013
Põhitekst
See rahvusvaheline standard määratleb rutiinse referentsmeetodi kaunviljade niiskusesisalduse määramiseks. Metoodika on kasutatav kikerherneste, läätsede, herneste ja kõigi oaliikide puhul, välja arvatud sojaoad.
MÄRKUS Metoodika põhineb AACC heakskiidetud meetodil 44-17[4].

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 658:2002

Õliseemned. Lisandite sisalduse määramine
Uusim versioon Kehtiv alates 01.10.2002
Muudatus

EVS-EN ISO 6888-2:2001/A1:2004

Toiduainete ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod koagulaaspositiivsete stafülokokkide (Staphylococcus aureus ja teised liigid) loendamiseks. Osa 2: Küülikuplasma-fibrinogeenagarsöötme kasutamise meetod. Muudatus 1: Täppisandmete lisamine
Kehtetu alates 16.09.2021
Põhitekst

EVS-EN ISO 6976:2016

Natural gas - Calculation of calorific values, density, relative density and Wobbe indices from composition (ISO 6976:2016)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.10.2016
Põhitekst

EVS-EN ISO 21415-2:2015

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means (ISO 21415-2:2015)
Uusim versioon Kehtiv alates 03.12.2015