Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 15765:2010

Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of tin by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressure digestion

Üldinfo

Kehtiv alates 04.03.2010
Alusdokumendid
EN 15765:2009
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.03.2010
Põhitekst
This European Standard specifies a method for the determination of tin in foodstuffs by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressurized digestion. The collaborative study included carrot puree, tomato puree, pineapple, mixed fruit, white wine, peach powder, tomato powder, beans powder, powdered fruit yoghurt and fish powder foodstuffs having a mass fraction of tin ranging from 2,5 mg/kg to 259 mg/kg.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 15763:2010

Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of arsenic, cadmium, mercury and lead in foodstuffs by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressure digestion
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2010
Põhitekst

ISO 9768:1994

Tea -- Determination of water extract
Uusim versioon Kehtiv alates 28.07.1994
Põhitekst

EVS-EN 16802:2016

Toit. Elementide ja nende esinemisvormide määramine. Anorgaanilise arseeni määramine mere- ja taimse päritoluga toidus anioonvahetusega HPLC-ICP-MS abil
Uusim versioon Kehtiv alates 03.05.2016
Põhitekst

EVS-EN 13804:2013

Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - General considerations and specific requirements
Uusim versioon Kehtiv alates 02.04.2013