Skip to main content
Tagasi

ISO 9768:1994

Tea -- Determination of water extract

Üldinfo

Kehtiv alates 28.07.1994
Tegevusala (ICS grupid)
67.140.10 Tee
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
11.06.1998
Parandus
28.07.1994
Põhitekst
Põhitekst
The principle of the method specified is extraction of soluble matter from a test portion by boiling water under reflux, filtration, washing, drying and weighing of the hot-water-insoluble residue, calculation of the water extract.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
55,07 € koos KM-ga
Paber
55,07 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 16802:2016

Toit. Elementide ja nende esinemisvormide määramine. Anorgaanilise arseeni määramine mere- ja taimse päritoluga toidus anioonvahetusega HPLC-ICP-MS abil
Uusim versioon Kehtiv alates 03.05.2016
Põhitekst

EVS-EN 15111:2007

Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of iodine by ICP-MS (inductively coupled plasma mass spectrometry)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.05.2007
Põhitekst

EVS-EN 15765:2010

Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of tin by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressure digestion
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2010
Põhitekst

EVS-EN ISO 19343:2017

Microbiology of the food chain - Detection and quantification of histamine in fish and fishery products - HPLC method (ISO 19343:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 17.07.2017