Skip to main content
Tagasi

ISO 9233-2:2007

Cheese, cheese rind and processed cheese -- Determination of natamycin content -- Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese

Üldinfo

Kehtetu alates 06.03.2018
Tegevusala (ICS grupid)
67.100.30 Juust
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
06.03.2018
Põhitekst
Põhitekst
Põhitekst
ISO 9233:1991
ISO 9233-2|IDF 140-2:2007 specifies a method for the determination of natamycin mass fraction in cheese, cheese rind and processed cheese of above 0,5 mg/kg and of the surface-area-related natamycin mass in cheese rind of above 0,03 mg/dm2.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Paber
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring