Skip to main content
Tagasi

ISO 9232:2003

Yogurt -- Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)

Üldinfo

Kehtiv alates 13.01.2003
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
26.07.2023
Muudatus
13.01.2003
Põhitekst
ISO 9232|IDF 146:2003 specifies tests for the identification of the characteristic microorganisms in yogurt on the basis of their morphological, cultural and physiological properties.
It is applicable to strains isolated from yogurts in which both characteristic microorganisms are present and viable.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
125,87 € koos KM-ga
Paber
125,87 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 12320:2012

Building hardware - Padlocks and padlock fittings - Requirements and test methods
Kehtetu alates 15.12.2021
Põhitekst

ISO 7889:2003

Yogurt -- Enumeration of characteristic microorganisms -- Colony-count technique at 37 degrees C
Uusim versioon Kehtiv alates 13.01.2003