Skip to main content
Tagasi

EVS-ISO 605:2017

Kaunviljad. Lisandite, suuruse, kõrvallõhnade, putukate ning liikide ja sordi määramine. Katsemeetodid

Üldinfo

Kehtiv alates 03.10.2017
Alusdokumendid
ISO 605:1991
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.10.2017
Põhitekst
15.11.1999
Põhitekst
See rahvusvaheline standard määratleb inimtoiduks või loomasöödaks mõeldud töötlemata kaunviljade määramise meetodeid, mida ei ole esitatud teistes rahvusvahelistes standardites.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
8,54 € koos KM-ga
Paber
8,54 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS 677:2014/A1:2017

Teraviljad ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine
Kehtiv alates 03.10.2017
Muudatus

EVS 679:2014/A1:2017

Teraviljad. Kahjuritega nakatatuse määramine
Kehtiv alates 03.10.2017
Põhitekst + muudatus

EVS 679:2014+A1:2017

Teraviljad. Kahjuritega nakatatuse määramine
Uusim versioon Kehtiv alates 03.10.2017
Põhitekst

EVS-EN 15948:2015

Cereals - Determination of moisture and protein - Method using Near-Infrared-Spectroscopy in whole kernels
Kehtetu alates 16.11.2020