Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 8968-5:2002

Milk - Determination of nitrogen content - Part 5: Determination of protein-nitrogen content

Üldinfo

Kehtetu alates 01.06.2016
Alusdokumendid
ISO 8968-5:2001; EN ISO 8968-5:2001
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.06.2016
Põhitekst
01.06.2002
Põhitekst
This part of EN ISO 8968/IDF 20 specifies a method for the determination of the protein-nitrogen content of liquid milk, whole or skimmed. An alternative indirect method using calculations is also described.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
8,54 € koos KM-ga
Paber
8,54 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 14593:2005

Water quality - Evaluation of ultimate aerobic biodegradability of organic compounds in aqueous medium - Method by analysis of inorganic carbon in sealed vessels (CO2 headspace test)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.09.2005
Põhitekst

ISO 936:1998

Meat and meat products -- Determination of total ash
Uusim versioon Kehtiv alates 30.07.1998
Põhitekst

EVS-ISO 5667-5:2014

Vee kvaliteet. Proovivõtt. Osa 5: Juhised joogivee proovivõtuks veetöötlusjaamadest ja veevarustuse jaotusvõrkudest
Uusim versioon Kehtiv alates 03.09.2014
Põhitekst

ISO 16654:2001

Microbiology of food and animal feeding stuffs -- Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157
Uusim versioon Kehtiv alates 17.05.2001