Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 8534:2008

Loomsed ja taimsed rasvad ja õlid. Veesisalduse määramine. Karl Fischeri meetod (püridiinivaba)

Üldinfo

Kehtetu alates 02.03.2017
Alusdokumendid
ISO 8534:2008; EN ISO 8534:2008
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
02.03.2017
Põhitekst
05.09.2008
Põhitekst
This International Standard specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 660:2009

Animal and vegetable fats and oils - Determination of acid value and acidity
Kehtetu alates 15.10.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 6886:2008

Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
Kehtetu alates 04.04.2016
Põhitekst

ISO 10540-1:2003

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of phosphorus content -- Part 1: Colorimetric method
Uusim versioon Kehtiv alates 24.02.2003
Põhitekst

ISO 6884:2008

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of ash
Uusim versioon Kehtiv alates 27.11.2008