Skip to main content
Tagasi

ISO 10540-1:2003

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of phosphorus content -- Part 1: Colorimetric method

Üldinfo

Kehtiv alates 24.02.2003
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
24.02.2003
Põhitekst
ISO 10540-1:2003 specifies a colorimetric method for the determination of the phosphorus content of animal and vegetable oils and fats.
This method is not suitable for determining the phosphorus content of commercial lecithin as this requires an ashing temperature of 800 degrees Celsius.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Paber
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

ISO 6884:2008

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of ash
Uusim versioon Kehtiv alates 27.11.2008
Põhitekst

EVS-EN ISO 3961:2013

Animal and vegetable fats and oils - Determination of iodine value (ISO 3961:2013)
Kehtetu alates 04.09.2018
Põhitekst

EVS-EN ISO 660:2009

Animal and vegetable fats and oils - Determination of acid value and acidity
Kehtetu alates 15.10.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 8534:2008

Loomsed ja taimsed rasvad ja õlid. Veesisalduse määramine. Karl Fischeri meetod (püridiinivaba)
Kehtetu alates 02.03.2017