Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 8534:2017

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free) (ISO 8534:2017)

Üldinfo

Kehtiv alates 02.03.2017
Alusdokumendid
ISO 8534:2017; EN ISO 8534:2017
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
02.03.2017
Põhitekst
05.09.2008
Põhitekst
ISO 8534:2017 specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine.
Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 663:2017

Animal and vegetable fats and oils - Determination of insoluble impurities content (ISO 663:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.03.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 3960:2017

Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Iodometric (visual) endpoint determination (ISO 3960:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.03.2017