Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6579-1:2017/A1:2020

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1 Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)

Üldinfo

Kehtiv alates 02.04.2020
Alusdokumendid
ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6579-1:2017/A1:2020
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.04.2020
Põhitekst + muudatus
02.04.2020
Muudatus
04.04.2017
Põhitekst
Amendment for EN ISO 6579-1:2017

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS-EN ISO 7932:2005/A1:2020

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus - Colony-count technique at 30 degrees C - Amendment 1: Inclusion of optional tests (ISO 7932:2004/Amd 1:2020, Corrected version 2020-08)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.05.2020
Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 2
Kehtiv alates 16.07.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 19036:2019

Microbiology of the food chain - Estimation of measurement uncertainty for quantitative determinations (ISO 19036:2019)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.12.2019
Põhitekst

EVS-EN ISO 16140-3:2021

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.02.2021