Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 21415-1:2007

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 1: Determination of wet gluten by a manual method

Üldinfo

Kehtiv alates 04.07.2007
Alusdokumendid
ISO 21415-1:2006; EN ISO 21415-1:2007
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.07.2007
Põhitekst
This part of ISO 21415 specifies a manual washing out method for the determination of the wet gluten content of wheat flour (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.). This method is directly applicable to flour. It is also applicable to semolina and wheat after grinding, if their particle size distribution meets the specification given in Table B.1.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 3093:2010

Nisu, rukis ja nende jahud, durumnisu ja durumnisust manna. Langemisarvu määramine Hagberg-Perteni järgi
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2010
Põhitekst

EVS-EN ISO 3696:2000

Laboratoorsel analüüsimisel kasutatav vesi. Iseloomustus ja katsemeetodid
Uusim versioon Kehtiv alates 01.01.2000
Põhitekst

EVS-EN ISO 4833:2006

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod mikroorganismide arvu määramiseks. Kolooniate loendamise tehnika 30 °C juures
Kehtetu alates 09.12.2013
Põhitekst

EVS-EN ISO 5534:2004

Juust ja sulatatud juust. Kuivainesisalduse määramine. (Referentsmeetod)
Uusim versioon Kehtiv alates 12.10.2004