Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 17932:2011

Palm oil - Determination of the deterioration of bleachability index (DOBI) and carotene content (ISO 17932:2011)

Üldinfo

Kehtiv alates 04.10.2011
Alusdokumendid
ISO 17932:2011; EN ISO 17932:2011
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.10.2011
Põhitekst
This International Standard specifies a method for the determination of the deterioration of bleachability index (DOBI) of crude palm oil and the carotene content of crude or bleached palm oil and their fractions by spectrophotometric examination in the ultraviolet and visible range of the spectrum.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

ISO 15305:1998

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of Lovibond colour
Uusim versioon Kehtiv alates 17.09.1998
Põhitekst

EVS-EN ISO 6321:2002

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point)
Kehtetu alates 01.07.2021
Põhitekst

EVS-EN ISO 661:2005

Loomsed ja taimsed rasvad ja õlid. Katseproovide ettevalmistamine
Uusim versioon Kehtiv alates 06.10.2005
Põhitekst

ISO 18363-1:2015

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of fatty-acid-bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS -- Part 1: Method using fast alkaline transesterification and measurement for 3-MCPD and differential measurement for glycidol
Uusim versioon Kehtiv alates 17.08.2015