Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6321:2002

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point)

Üldinfo

Kehtetu alates 01.07.2021
Alusdokumendid
ISO 6321:2002; EN ISO 6321:2002
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.07.2021
Põhitekst
01.09.2002
Põhitekst
This International Standard specifies two methods for the determination of the melting point in open capillary tubes, commonly known as the slip point, of animal and vegetables fats and oils (referred to as fats hereinafter).

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 661:2005

Loomsed ja taimsed rasvad ja õlid. Katseproovide ettevalmistamine
Uusim versioon Kehtiv alates 06.10.2005
Põhitekst

EVS-EN ISO 662:2016

Animal and vegetable fats and oils - Determination of moisture and volatile matter content (ISO 662:2016)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.06.2016
Põhitekst

EVS-EN ISO 663:2017

Animal and vegetable fats and oils - Determination of insoluble impurities content (ISO 663:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.03.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 3960:2017

Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Iodometric (visual) endpoint determination (ISO 3960:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.03.2017