Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 1736:2000

Dried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)

Üldinfo

Kehtetu alates 09.01.2009
Alusdokumendid
ISO 1736:2000; EN ISO 1736:2000
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
09.01.2009
Põhitekst
This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of dried milk and dried milk products. The method is applicable to high-fat milk, dried milk with a fat content of 40% (m/m or more), dried whole, dried partially skimmed and dried skimmed milk, dried whey, dried buttermilk and dried butter serum.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring