Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 15216-2:2019

Microbiology of the food chain - Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus using real-time RT-PCR - Part 2: Method for detection (ISO 15216-2:2019)

Üldinfo

Kehtiv alates 01.10.2019
Alusdokumendid
ISO 15216-2:2019; EN ISO 15216-2:2019
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.10.2019
Põhitekst
04.07.2013
Põhitekst
This document specifies a method for detection of hepatitis A virus (HAV) and norovirus genogroups I (GI) and II (GII), from test samples of foodstuffs [(soft fruit, leaf, stem and bulb vegetables, bottled water, bivalve molluscan shellfish (BMS)] or surfaces using real-time RT-PCR.
This method is not validated for detection of the target viruses in other foodstuffs (including multi-component foodstuffs), or any other matrices, nor for the detection of other viruses in foodstuffs, surfaces or other matrices.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
26,84 € koos KM-ga
Paber
26,84 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

ISO 17410:2019

Microbiology of the food chain -- Horizontal method for the enumeration of psychrotrophic microorganisms
Uusim versioon Kehtiv alates 25.07.2019
Põhitekst

EVS-EN ISO 19250:2013

Vee kvaliteet. Salmonella spp. määramine
Uusim versioon Kehtiv alates 06.05.2013
Põhitekst

EVS-EN ISO 6222:2001

Vee kvaliteet. Kultiveeritavate mikroorganismide loendamine. Kolooniate arv toiteagarsöötmesse külvil
Uusim versioon Kehtiv alates 01.10.2001
Põhitekst

EVS-EN ISO 7899-2:2002

Vee kvaliteet. Soolestiku enterokokkide avastamine ja loendamine. Osa 2: Membraanfiltreerimise meetod
Uusim versioon Kehtiv alates 01.06.2002